Eksempler på foredrag og oplæg

Mod til at lede

Ledelse af kultur

Ny som leder

Autentisk lederskab

Ledelse og køn

Det stærke ledelsesteam 

Rollen som mellemleder

Skolelederens psykiske arbejdsmiljø

Innovationsledelse

Find dine ledelsesværdier

Det personlige lederskab

Ledelse med mening

Bæredygtig ledelse

Paradoksledelse i skolen – at balancere i dilemmaer


Alle vores foredrag kan kombineres og vinkles, så det tilpasses dit behov og målgruppen.

Ring gerne og hør nærmere eller ring, hvis du har ønsker til andre temaer.

Kontakt Lisbeth 26 22 31 33, Ulrik 25 13 36 06

At holde foredrag som er både inspirerende, livgivende, meningsfulde og brugbare i daglig praksis er altid mit udgangspunkt. Paletten af temaer er bred og det enkelte foredrag vil altid målrettes netop jeres organisation.

Jeg har særlig erfaring med foredrag inden for innovationsledelse, ledelse af kultur og autentisk lederskab. Men vigtigst er det, at du og din organisation får netop den vinkel og det tema, der giver mening hos jer. Så kontakt mig meget gerne for at høre om dine ønsker til foredrag matcher min erfaringsbaggrund. 

Mine foredrag tager afsæt i dét, jeg er optaget af -personligt og professionelt; som engageret og reflekteret menneske og leder.

Jeg holder blandt andet foredrag om skoleledelse og de glæder og udfordringer der er forbundet med det, om at tage vare på sig selv i et professionelt lederliv eller om de erfaringer jeg gjorde mig, da jeg besluttede at sige farvel til mit skolelederjob, uden at vide, hvad jeg så skulle, og af mange blev mødt af et: ’Bare det var mig’

Mine foredrag tilpasses altid målgruppen, for at kunne være så vedkommende som muligt.

Kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker at vide mere. Jeg skræddersyer gerne et oplæg til dig, hvis temaet er noget, jeg ved noget om.